Warning: unlink(/home/database/goodreads.com/2650722.db): No such file or directory in /home/www/html/wp-includes/class-bots-singgle.php on line 308
❴Read❵ ➪ Aiheita Author Jouko Turkka – Hookupgoldmilf.info

Aiheita

AiheitaVarasin tämän kirjastosta viime vuoden elokuussa vähän sen jälkeen kun Jouko Turkka oli kuollut ja olin käynyt katsomassa teatterikesässä hänen näytelmänsä, joka merkitsi minulle henkilökohtaisesti hyvin paljon. Näköjään kaikki muutkin olivat päättäneet lukea sen, koska sain sen käsiini vasta nyt. Hyvä että sain! Tämä on suuri teos, vaikka ohut. Lukiessa lyhyitä, terävästi muotoiltuja tekstejä ei voi välttyä ajattelemasta Turkan kiivasta katsetta ja maanista puhetapaa. Kuten Turkan puhetta ei voinut jättää kuuntelematta, tätä kirjaa ei voi laskea käsistään ennen kuin sen on lukenut kannesta kanteenja todennäköisesti sen lauseet pyörivät päässäni vielä kuukausikaupalla.

Lukiessani ajattelin Turkan ja hänen muun tuotantonsa lisäksi aikaa. Aiheita on ilmestynyt 35 vuotta sitten, se on siis lähes saman ikäinen kuin minä. Turkka näkee kuvaamassaan nykyhetkessäsiis 80luvun alussapaljon sellaisia vikoja, mistä nykyään syytetään 2010lukua. Ja toisaalta hän käyttää sanoja, joita ei nykyään näe, kuvaa ilmiöitä joita ei enää ole, pitää outoina jokapäiväisiä asioita. Twitter Nous Voudrions Effectuer Une Description Ici Mais Le Site Que Vous Consultez Ne Nous En Laisse Pas La Possibilit RANKKOJA AIHEITA Explicit De MULKIO Featuring McDcouvrez RANKKOJA AIHEITA Explicit De MULKIO Featuring Mc Hugepenis Denis SurMusic Coutez De La Musique En Streaming Sans Publicit Ou Achetez Des CDs EtPhotographies PHOTOS AHEITA Photos Aheita Est Une Photoblogue Particulirement Propos Des Lieux Quelquefois Il Y A Photographies Galement Des Autres Sujets Pierre Sche Angleet Rattrappage De Pente AiheitaPierre Sche Angleet Rattrappage De Pente Pin By Timo Virtanen On Aiheita AiheitaThis Pin Was Discovered By Timo Virtanen Discover And Save Your Own Pins On Pinterest Aiheita Wikipedia Aiheita On Jouko Turkan Ensimminen Julkaistu Kirja VuodeltaSen On Kustantanut Otava Kirja On Kokoelma Lyhyit Tarinanalkuja, Aiheita, Joista Voisi Tulla Esimerkiksi Romaani, Nytelm Tai Elokuva Turkka Itse Kuvailee Kirjassa Olen Vuosikausia Kernnyt Aiheita Jokaisesta Niist Piti Tulla Uusi Knne Elokuvan Historiaan Tai Uusi Luku Nytelmkirjallisuuteen Se Ett NiinUlkoasiaineuvostossa Ajankohtaisia Aiheita, Iran, Irak JaUlkoasiainneuvosto Kokoontui Brysselissheinkuuta Kokouksen Puheenjohtajana Toimi Unionin Ulkoasioiden Ja Turvallisuuspolitiikan Korkea Edustaja Federica Mogherini Korpi Makasiini Korpi Makasiinin Aiheita JaksossaKorpi Makasiinin Aiheita Jaksossa Nill Nkymin Testiss Esittelyss Action Kamera P HD Piippu Ja Otsakiinnikkeill Riistakamera Lue Asumiseen, Omistamiseen Ja Isnnintiin LiittyviAsumiseen Ja Omistamiseen Taloyhtiss Sek Isnnintiin Liittyy Paljon Asioita, Joista Voit Lukea Isnnintiliigan Blogista Esitelm Aiheita Yleist Opiskelusta Suomimmoi Voisitko Keksi Lis Niit Esitelmn Aiheita Kiitos Jo Etukteen P Joo Hyv Idea Taidan Tehd Minipossuista Joo, Hyvi Ideoita Typer Openi Kski Tehd Maanantaiksi ENGLANNINKIELISEN Esitelmn, Peukut Pystyyn Sanos Muuta Susanne Ajatella Nyt Sitkin Suoraan ytimeen meneviä tarkkoja ja nerokkaita havaintoja ihmisluonteesta ja elämän tilanteista. Turkka näki ihmisissä jotakin mitä me muut emme näe, ja hän purki aiheensa näihin omaleimaisiin ja poikkeuksellisiin kirjoituksiin. Ne ovat aloituksia, keskeneräisyyksiä ja kiteytyksiä, jotka jäävät mieleen kummittelemaan. Niissä on ihmiselämän pienuus ja ohikiitävyys, elämä ja taide jatkuvat, ja nämä sanat jäävät olemaan, mutta myös uusia tulee aina.
”Nyt olen näistä täysin vapaa, minun ei tarvitse koskaan enää kirjoittaa mitään. Ei jää sitä epämääräistä kaipausta, että joku sitten lukisi ne jälkeenjääneistä papereista.” Hieno! Turkan ajatuksenjuoksu ja logiikka on riemastuttavaa, paikoitellen teksti on myös pakahduttavan kaunista ja runollista. Teoksen rakenne on kiinnostava, tosin ei erityisen nopealukuinen. Virkistävän erilainen teos. Kansallinen merkkiteoshan tämä on. Juuu. Huikea. Hullu. Uskomaton. Tässä on näytillä se, miltä ihmisten jutut kuulostaisi jos impulssikontrolli (eli "filtteri") katoaisi. Kirja oli just sellainen mitä Jouko Turkalta odottaisikin. Sain kirjan hyvältä ystävältäni postitse saatteella "Ville 17.1.17Tämä se on hurjaa kamaa :)" Ja olihan se! Viihdyttäviä lastuja siitä, kuinka häpeä saa ihmiset käyttäytymään käsittämättömästi jopa oman henkensä uhalla.

Is a well-known author, some of his books are a fascination for readers like in the Aiheita book, this is one of the most wanted Jouko Turkka author readers around the world.

❴Read❵ ➪ Aiheita Author Jouko Turkka – Hookupgoldmilf.info
  • Paperback
  • 170 pages
  • Aiheita
  • Jouko Turkka
  • Finnish
  • 07 September 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *