The Wednesday Letters

The Wednesday LettersThe Surprise New York Times Bestseller, From An Author Who Delivers American Storytelling At Its Best The Story Of Marriage, Family, And Forgiveness That Has Become Not Just A Bestseller But An Instant ClassicTheir Story Begins With One Letter On Their Wedding Night, A Letter From The Groom, Promising To Write His Bride Every Week For As Long They Both Shall LiveThirty Nine Years Later, Jack And Laurel Cooper Die In Each Other S Arms And When Their Grown Children Return To The Family BB To Arrange The Funeral, They Discover Thousands Of LettersThe Letters They Read Tell Of Surprising Joys And Sorrows They Also Hint At A Shocking Family Secret And Ultimately Force The Children To Confront A Life Changing Moment Of Truth

Jason Wright is a New York Times, Wall Street Journal and USA Today bestselling author.Jason is a weekly columnist for the Deseret News and Northern Virginia Daily and articles by Jason have appeared in over 50 newspapers and magazines across the United States including The Washington Times, The Chicago Tribune, and Forbes He is the author of The James Miracle 2004 Christmas Jars 2005 The W

➹ The Wednesday Letters Free ➯ Author Jason F. Wright – Hookupgoldmilf.info
  • Hardcover
  • 280 pages
  • The Wednesday Letters
  • Jason F. Wright
  • English
  • 20 February 2017
  • 9781590388129

10 thoughts on “The Wednesday Letters

  1. says:

    My Book Club s latest selectionI don t have much to say about it except if you love Hallmarky books that are written on about a 5th grade reading level with characterization that reads, But with eyes like that, Rain never blended into the crowd , then you ll love it.

  2. says:

    This was a cliche feel good book It only took a day to read and it had a nice message That being said, it s not great literature and is entirely forgettable I didn t identify with the main characters and I don t really like books in which rape plays a large part of the plot As far as a love story between the deceased parents, it was very sweet and satisfying Having the family pastor turn out to be the rapist and suprise father was a bit much for me I just don t think I could ever have my pastor be a man who once raped me even if he was high at the time , and was the secret father to my child Forgiveness is real and true, but the consequences of sin, particularly rape, are also real and true I feel I could forgive such an act through God s help, but that man would not ever become my own and my family s spiritual advisor What husband would go to his wife s rapist for spiritual guidance Two thumbs down.

  3. says:

    Ahirnya beres jugajadi begini para rekan durjana tercinta, menurut seorang durjanawanwati ini buku ide nya bagus, sayangnya eksekusi gak terlalu bagus, ceritanya terlalu datar buat sang durjanawanwati Sepertinya dia sedikit terganggu dengan karakter Jack yang dimatanya terlalu hebat ato agung kalo dia jadi jack dijamin dia bakal cari itu brandal yang macem2 itu dan membunuhnya dengan kampak pingky tentunya, hehehe Dia lebih memilih buku2 karya nicholas sparks aja kalo nyari buku bertema romantis Ato baca ulang lagi buku Doctors nya Erich Segal, ato Love Story yang sempet bikin dia tersedu sedu ketika pertama kali baca bukunya begitupun filmnya Karena ide utama buku ini adalah tentang kata maaf yang bisa mengubah sesuatu, dan terinspirasi rekan durjanawan yang malah cerita tentang kisah cintanya yang menginspirasi seekor ayam bugil hasanudin untuk curhat di ripyu dia dan juga karena gue lagi butuh untuk meminta maap pada seseorang untuk sebuah dosa dimasa lalujadi begini, dulu sekali ada anak laki laki gendut sekarang dah sixpack yang masih berseragam putih biru dan duduk di kelas III Ceritanya dia naksir cewe kelas laen neh Awalnya sih si gendut ini cuek aja ama itu cewe, cuman gara2 sering digodain ama dijodoin ama temen2 cewenya sejak kelas I, ni anak laki2 sepertinya mulai tertarik juga ama si neng geulis ini butuh waktu ampir tiga tahun Pas kelas 1 dan 2 ni anak gendut ini ga pernah mikirin cewe Ngapain sih kecil2 dah pacaran. gitu dia mikirnya Maklumlah, dia masih doyan ngejar2 layangan putus, maen kelereng ama maen sepeda BMX Tetapi si anak gendut ini tetep gak ngaku kalo dia mulai naksir si neng geulis ini dan temen2nya pun spertinya dah mulai bosan ngegodain dia Masalah lain timbul, anak gendut ini sepertinya dikeceng bukan ge er juga ama anak cewe kelas sebelah Sepertinya temen2 cewe si gendut sudah kehabisan bahan guyonan sehingga mereka mengalihkan sasaran cewe lain yang dirasa cocok buat si gendut Cocok karena mungkin tingginya sedikit diatas si gendut dan bodynya maap sedikit lebih besar Karena keseringan digodain. eh, kamu dapet salam dari si gendut kita2 gitu lah ni cewe lama2 sepertinya termakan gosip itu Si gendut ini lama lama sebel juga ngeliatin si Miss T yang tambah lama kliatan tambah genit aja kalo ketemu Karena kelasnya sebelahan, jadi tiap si gendut dateng ke sekolah dan mo masuk kelas, Miss T ini sepertinya sudah nungguin didepan pintu kelas dia, dan tiap papasan temen2 yang lain sibuk nyorakin Reaksi Miss T selalu sama, tiap papasan dan kalo kebetulan si gendut ini ngelirik, mukanya langsung merah, nutupin pipinya tersipu sipu sambil lari ke kelasnya diiringi sorakan temen2nya Wah sebel banget jadinya si gendut.Suatu hari ada temen cewe biang gosip yang berbisik. eh, lo tau gak neng geulis lagi diincer temen sekelasnya Beneran gak naksir dengan dinginnya si gendut ini ngjawab, Nggak, biarin aja padahal hatinya panas, hahaha Ahirnya si gendut memutuskan untuk kirim lagu lewat radio buat neng geulis jaman dulu sptnya lagi seru2nya acara kirim2 lagu Minta duit jigow ama emaknya dan larilah ke telp umum Minta diputerin lagu Take My Breath Away OST Top Gun yang lagi ngetop2nya ama operatornya Ngacir pulang, nyetel radio Ampe acara mo bubaran lagu rikues si gendut gak diputer juga, kecewa. niat matiin radio Tiba2 penyiarnya ngomong. ini lagu terahir. dirikues oleh Miss T eh, gak salah denger nih dipersembahkan buat. waks nama lengkap si gendut disebutin, lengkap dengan kelas dan nama sekolahnya OH, NOOO sebuah lagu dari Air Supply berjudul I Can Wait Forever. TIDAAAAAAAAAAAAAAK Dalam kondisi syok berat si gendut mendengar lagu. All the emptiness inside me flowsAll around and there s no way outI m just thinking so much of youThere was never any doubtI can wait foreverIf you say you ll be there tooI can wait forever if you willI know it s worth it all, to spend my life alone with youPokonya sejak saat itu si gendut selalu syok berat tiap dengerin intro itu lagu Lemes banget deh tiap dengerin intro itu lagu Sebuah lagu yang menorehkan trauma akut buat si gendut..Pokoknya si gendut ini gak bisa lagi denger itu lagu ampe sekarang Buntutnya sedikit merembet ke semua lagu2 Air Supply, pdhl dulu dia demen banget ama lagu yang judulnya Making Love Wearing Nothing At All. eh, oh. maap, Making Love Out Of Nothing At All kamsutna DPas disekolah, cewe2 biang gosip nyegat. Eh, tau gak Miss T kirim lagu tuh, romantis banget kata mereka cekikikan Nggak, gak dengerin radio kata si gendut dingin padahal panik Emang napa Ahem. beneran dia ngirim lagu buat elo Oya tetep pasang tampang dingin Sejak kejadian itu, kelakuan Miss T ini tambah genit aja dimata si gendut, sehingga dia harus pasang tampang garang tiap ketemu dia Di tambah patah hati karena neng geulis disamber si borokokok Dua bulan terakhir di kelas tiga adalah neraka buat si gendut, hehehe.Trauma I Can Wait Forever ternyata terbukti sekitar dua tahun yang lalu, ketika itu tiga orang cewe biang gosip itu nelp dan ngajak reuni kecil2an setelah belasan tahun gak pernah bertemu Bersepakat ngumpul di kafe rumah nenek Ketemuan lah sekitar jam 8 malam, ada yang bawa anak2nya juga Ketika lagi asik ngalor ngidul ada temen yang menyelinap ke panggung ada live musiknya dan meyelipkan secarik kertas berisi rekues lagu. ketika lagi asik makan sang penyanyi ngomong. berikut ini sebuah lagu yang khusus dipersembahkan untuk. nama si gendut di sebut lagi dan mengalunlah intro lagu I Can Wait Forever yang ternyata masih bikin syok itu Dan berlangsung adegan komikal yang bikin pengunjung laen heran yak si gendut dengan paniknya lari ke toilet sambil tutup kuping Pas balik lagi setelah mengira2 lagunya dah kelar dia melihat temennya seperti orang yang udah ketawa abis2an Mereka langsung komen. Lo masi trauma ama itu lagu after all this years Payah Yang lain nambahin, Superman lemes kalo ketemu batu kripton, elo lemes denger air supply si gendut cuman bisa manyun Nah disitu jadi inget lagi ama kelakuan dulu yang udah segitu juteknya ampe melotot sebal tiap ketemu Miss T ini.Um. masalahnya bulan Mei depan temen2 smp satu angkatan si gendut mo bikin reuni Hasil investigasi mengindikasikan bahwa neng geulis dan miss T ini termasuk salah satu dari mereka yang belum terlacak keberadaannya Meski demikian, dia berharap neng geulis dan miss T ini bisa datang Buat neng geulis pertanyaannya mungkin. kenapa dulu mau ama si borokokok D dan yang terpenting si gendut ini bisa meminta maaf secara pantas kepada Miss T Do ain yah PS Sejak keluar dari SMP ampe sekarang si gendut blom pernah ketemu lagi ama neng geulis Miss T erie teteup masih blom bisa berdamai dengan lagu I Can Wait ForeverMerinding gitu looh

  4. says:

    This book was a very simple read When I finished I definitely closed the book understanding the message the author, Jason Wright, was trying to get across to his readers Forgiveness The whole book is based on forgiveness Forgiveness a husband gives to his wife Forgiveness children give to their parents a family forgiving an uncle siblings forgiving the mistakes a brother has made and forgiving of a man who caused a major life change for the whole family involved All of the forgiveness is stemmed from a life time of letters written to the wife from the husband both who have passed away and father to the children reading the letters Some of it is believable I can believe that people will forgive certain circumstances and forgive their family and siblings for the things they have done wrong But the last forgiveness in the book was way to unrealistic for me to believe How they had this person in their lives as a result of their father forgiving, I just couldn t believe it I can not believe that a husband would become involved in the rehabilitation of another man who violated his wife is such a manner And I can not believe this person would actually eventually become a vital part of this family Possibly I did not walk away with the lesson learned and the powerful feeling of forgiveness that the author was trying to instill in his readers, because I say this is very far fetched and would not happen in real life I don t believe I would recommend this book to my friends.

  5. says:

    Talk about a made for tv movie to be featured on the Lifetime channel Not my cup of tea too cheesy and Hallmark y is that a word You could just hear the violin music playing in the background of this one Yeah, it was a good, clean, easy read, and offered a good lesson on forgiveness and how we should be slow to judge others because we don t know their whole story, but SO much of it was too dramatized The little plot shocker at the end of the story was too YEAH RIGHT, w eye roll for my skeptical mind The one good thing I ll say about this book is what a cute, romantic, inlove couple Jack Laurel were makes everyone want to be a little gentler and a little unconditional in their love.

  6. says:

    If you liked the book, don t read this Funny thing, this story echoed my own experience, you see before my husband Benjamin and I got married, we dated in High school, then when I refused to put out Benjamin ran away to central america for two years, where, despite frequent attepts on his virtue, which he carefully chronicled in letters sent to me every wednesday, he remained as pure as the driven snow just as he had left you know, like most juvenile delinquents Except of course for his felonies, but they really didn t turn out to be that big of a deal after all The short mean awful lawyer that I dated for 5 years and nearly married, however was another story A horrible man who took delight in squashing my dreams, and didn t allow me to believe in God Bad bad guy I stayed with him for 5 years We got engaged I had honor I simply didn t want to go anywhere or do anything because developing my character was just too much work It all worked out in the end Now we are happily writing to each other every wednesday about how great we all are We have dinner every now and then with my Mother in Law s rapist Oh, no, its not like you think We aren t in denial,He found God And unlike other criminals I am sure he isn t lying That s the power of forgiveness Good thing I forgave him You know it is usually the victim s responsibility to forgive the perpetrator, and by forgive I don t mean just stop hating him and go on with your life, but really forgive, pretend it never happened Invite him over every week and let him babysit your kids That s what we do Too bad the State Children s Protective services doesn t agree This book got 1 star because I am sure there exists an even worse book, for which I am reserving the 0 star rating.though I have yet to find it.

  7. says:

    One for the best read group Jack and Laurel have been married for 39 years Every Wednesday of those years Jack has written a letter to Laurel.With his wife cradled in his arms, and before Jack takes his last breath, he scribbles his last Wednesday Letter When their adult children arrive to arrange the funeral, they discover boxes and boxes full of love letters that their father wrote to their mother each week on Wednesday As they begin to open and read the letters, the children uncover things about their parents they didn t know but will treasure forever This faith based book has a beautifully powerful message about forgiveness.It makes me want to think about writing letters to my spouse.

  8. says:

    saya memiliki satu pemikiran sejak dulu bahwa jika saya bertemu sosok yang saya cintai, dan menghabiskan seluruh sisa hidup saya dengannya nanti, saya ingin kematian menjemput saya duluan dibanding dia egois ya lol. karena bagi saya, ungkapan hingga maut memisahkan jelas tidak dapat diatur dalam waktu yang sama dan jika itu dapat terjadi, seperti sebuah bonus jadi jika boleh memiliki satu keinginan egois terkait orang yang dicintai, saya akan memilih keinginan tadi pergi duluan.kisah yang diceritakan di buku ini bermula dari kematian sepasang suami istri di usia lanjutnya dengan sakit yang diderita masing masing, meninggalkan dua putra dan seorang putri, juga kisah percintaan mereka selama hidup yang tersebar di tiap surat yang ditinggalkan jack, sang suami, untuk istrinya, laurel dan mengakhiri kisah hidup mereka dengan maut yang menjemput pada waktu hampir bersamaan tidak direncanakan tapi datang menyambut begitu saja seolah menyempurnakan kebersamaan mereka dalam hidup yang telah diikat erat tali cinta terpisah oleh maut, tapi juga dipersatukan oleh maut itu sendiri.dari sana cerita bergulir ke orang orang sekeliling mereka keluarga keluarga dan para pasangan lain di sekitar mereka dari anak, tetangga, sanak saudara, relasi, hingga pelanggan penginapan yang mereka kelola selama hidup kita disuguhi ragam kondisi kehidupan dan percintaan yang juga dialami orang orang ini orang orang yang telah bersentuhan dengan mereka tidak semuanya punya awalan atau perjalanan yang mulus, atau kisah happy ending tapi cinta tetap ada tidak melulu cinta antar kekasih cinta juga ditemukan dari hubungan persaudaraan dan kekeluargaan pada sesama mereka memiliki banyak keluarga instan orang orang yang awalnya asing lalu terhubung satu sama lain dan menjadi bagian hidup seperti keluarga sendiri ada banyak empati disana juga ada banyak maaf salah satunya dalam kisah cinta pasangan jack dan laurel sendiri ditemukan belakangan oleh anak anak mereka lewat surat surat yang terkumpul di gudang akhir kata, jika hidup dan mati merupakan pasangan, saya rasa cinta dan maaf juga demikian3.5 bintang.chokengititikchokeng saya pernah melakukan hal serupa tema cerita buku ini, satu kali dulu meninggalkan satu buku penuh berisi tulisan tangan saya pada seseorang tujuan saya, agar dia tetap masih dapat saya temani lewat tulisan tersebut, hari demi hari hingga bertahun tahun karena lain dengan kisah di buku ini dimana tulisan sang suami ditujukan pada istrinya saya, dulu, harus meninggalkan dia dengan memilih jalan lain

  9. says:

    While reading the reviews on this book, I was so excited to open and read However, this book was NOT what I was expecting I feel like the author was trying to hard to produce another acclaimed novel with a Title that entices, but failed to deliver The adolescent verbage used by the characters cheapened the novel a bit I would not have titled this book The Wednesday Letters due to the fact that the letters, although an integral part of the book, was not what the book was about.

  10. says:

    Maybe this book is good I wouldn t know, I couldn t get interested enough to go past the first few chapters Fuck off book.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *